ΦΗΜΗ: Η Ubisoft, ετοιμάζει το δικό της ”Animal Crossing” με γραφικά ”Minecraft”!

148

Η Ubisoft, σύμφωνα με φήμες εργάζεται πάνω σε ένα ολόφρεσκο παιχνίδι, το οποίο φέρεται να έχει τον τίτλο ”Alterra”, και είναι άκρως επηρεασμένο από τον επιτυχημένο τίτλο της Nintendo, το Animal Crossing.

‘Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Insider Gaming, το site του πασίγνωστου insider Ton Henderson, το παιχνίδι, όσον αφορά τον οπτικό του αντικατοπτρισμό, θα φέρνει πάρα πολύ σε Minecraft, έχοντας αυτά τα ”πιξελιασμένα”-voxel γραφικά.

Οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν το σπίτι τους, σε ένα νησί, στο οποίο κατοικούν οι ”Matterlings”. Αυτοί οι ”pixeled” χαρακτήρες, θα χαρακτηρίζονται όσον αφορά την μορφή τους, από μεγάλα κεφάλια, θυμίζοντας Funko Pops, και μεταξύ των NPCs, θα βρούμε και διάφορα άλλα πλάσματα, όπως πουλιά, αρκούδες, δράκους και άλλα.

Στον πυρήνα του, ο τίτλος βασίζεται στο building και το crafting, τα οποία θα επιτρέπουν την δημιουργία κατασκευών, όπως κτίρια. Εκεί έρχεται να μπει και η εξευρεύνηση, όπου θα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να δουν νέες περιοχές και να γνωρίσουν νέες φυλές από Matterlings, αλλά και να βρουν σπάνια υλικά για την αξιοποίηση του crafting.

Ο τίτλος μάλιστα, αναπτύσσεται από το μεγαλύτερο studio της Ubisoft στο Montreal, ενώ creative director του project είναι ο Patrick Redding, ο οποίος είχε δουλέψει πρόσφατα στο Gotham Knights.

Αξιοσημείωτο, είναι, πως το Alterra, πατάει πάνω σε ένα project το οποίο βρισκόταν σε pre-production από την Ubisoft και έκανε χρήση των voxel γραφικών. Ο τίτλος, βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και 18 μήνες, οπότε ενδεχομένως να βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά από την κυκλοφορία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.